Kategorier

Hörsel AKUTEN


Hörselskydds AKUTEN kan snabbt och enkelt leverera formgjutna och mjuka och sköna hörselskydd för dig som har akuta problem eller behov.
Läs vidare »

Softear Pro Flexifilter


Detta är 2000-talets nya mjuka sköna och behagliga personligt formgjutna hörselskydd som automatiskt följer och varierar efter bullernivån tack vare ett unikt filter.
Läs vidare »

Softear Pro Talfilter


Softear Pro ett formgjutet och mjukt hörselskydd speciellt framtaget för dig som arbetar inom skola, fritids eller förskola. Dämpar buller men släpper igenom tal.
Läs vidare »

Ekonomi Akryl


Ett hörselskydd som är tillverkat i ett mycket välkänt akrylmaterial vilket formgjuts med ett talfilter och passar i de flesta mijöer där de dämpar buller men släpper igenom tal.
Läs vidare »

Insta-Mold


Personligt hörselskydd som formgjuts direkt i ditt öra med en lika bra dämpning som hörselkåpor. Tillverkas i ett mycket tåligt och slitstarkt material.
Läs vidare »

Flexiplugs
/HearDefenders DF


Dubbelfilter som varierar automatiskt efter nivån av buller i din omgivning. Finns i tre storlekar S - M - L samt i färgerna svart och orange.
Läs vidare »

Musikerskydd Softear Pro


En helt NY unik filterteknologi från 2000-talet för all sorts musik. Filtret följer musikens styrka och variationer - Musikerns bästa försäkring mot hörselskador - tinnitus.
Läs vidare »

Jägaröra


NYA Soundscoupe pro-tect iHunt är ett mycket omtyckt hörselskydd för jägare och skyddar dina öron när skottet går samtidigt som du kan vara trådlöst uppkopplad via jaktradion.
Läs vidare »

Industriöra


NYA Soundscoupe pro-tect är ett speciellt framtaget hörselskydd för dig som redan förvärvat en hörselskada och därför har svårt att kunna ha ett hörselskydd som ger medhörning för tal.
Läs vidare »

Sovproppar


Formgjutna sovproppar för dig som lätt blir störd på natten. Mycket behagliga att bära.
Läs vidare »

Combi-Ear


För er som använder Bluetooth i mobilen i bullrig miljö kombinerat med Handsfree. Formgjutet Headset - unika för varje person.
Läs vidare »

Softear Pro Sound Headset


Anpassade In Ear vilket ger ett fantastiskt Hi-Fi-ljud när man lyssnar på musik, talböcker eller GPS.
Läs vidare »